Matinal Solidària a Santpedor

En una activitat fora de l'aula, els de segon de CFGM van muntar una parada per participar en la iniciativa de la Matinal Solidària de Santpedor. 

 

 

El dia 30 de novembre, el nostre institut va col·laborar en la Matinal Solidària Santpedor venent roba i articles de segona mà. Els alumnes seleccionats, del CFGM d'Activitats comercials, vem començar a les 10 del matí preparant la nostra parada solidària. Previament, a l'aula havíem preparat la gestió d'estocs i els cartells promocionals amb el lema "1€=1Somriure".

Al llarg de tot el matí vem estar realitzant la venda dels articles, que havíem recollit prèviament de donacions d'amics i familiars, als nostres clients potencials, els assistents a la fira solidària. Vam captar i informar els clients aplicant tècniques d'atenció al client i tècniques promocionals com ara el preu per paquet "2x5€". Els productes més venuts van ser els pantalons d'home de diferents marques conegudes que valien 3 euros.

Després de despatxar i cobrar els clients rebien els seu coresponent tiquet de caixa. Al final de la jornada, vam fer l'arqueig de caixa i vam desmuntar la parada. Força cansats però contents per la feina realitzada, i més per una bona causa.

Loubna Hamdoun i Cristian Linares.
Alumnes de segon d'Activitats Comercials.

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e