Merescuda matricula d'honor per l'Andrea

Reconeixement per a l'alumna Andrea Pérez, recent graduada en el curs 2016/17 del CFGM d'Activitats comercials del nostre institut, amb la millor nota final d'expedient acadèmic.  

 

El dimecres 25 d’octubre es va realitzar, al saló Montserrat de l’Escola Joviat, l’acte d’inauguració del curs escolar 2017/18. Aquest acte va servir per fer un reconeixement als alumnes amb millor nota final d’expedient en els estudis de cicles formatius de grau mitjà i grau superior de la nostra ciutat. Enguany els diplomes de l’Institut Guillem Catà se’ls van emportar dues noies: Andrea Pérez, estudiant del CFGM d’Activitats comercials, i Aicha Garbaoui, alumna del CFGS d’Animació sociocultural i turística.

Andrea Pérez va cursar els seus estudis els cursos 2015-17 coincidint amb la primera promoció LOE, la primera que va passar de cursar 1.400 hores (tècnic/a en Comerç) a 2.000 hores (tècnic/a en Activitats Comercials) de formació. L'Andrea va finalitzar el cicle amb matrícula d'honor, tot un exemple de saber fer i saber estar.

 A la fotografia, d'esquerra a dreta: Ceci Duarri (la nostra cap d'estudis), Josep Rodríguez, Valentí Junyent (alcalde de Manresa), Andrea Pérez i Marta Codina (la nostra directora).

Aquest esdeveniment d'inici del curs escolar, que va comptar amb la presència de l'alcalde de Manresa, també es va centrar en la presentació de diferents projectes educatius de la ciutat. L'alumne del Guillem Catà, Josep Rodríguez, va realitzar una breu exposició sobre el programa de transició escola-treball Laboràlia que, a través d’un tastet de diferents oficis i professions, permet a l’alumnat poder obtenir el graduat en ESO.

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e