Hi hem posat el cor i molta il·lusió

L'alumnat de grau mitjà que realitza el mòdul dual al centre ha tingut la iniciativa de muntar una parada al mercat de la Mion per col·laborar amb la campanya Posem-hi el cor.

 

El passat divendres 9 de març, els alumnes de segon d'Activitats comercials que estem cursant el mòdul dual a l'institut, vem muntar una parada sòlidaria el mercat de la Mion. Aquesta activitat fora de l'aula tenia com a objectiu recaptar fons per la campanya Posem-hi el cor organitzada per Althaia.

Des de fa anys Althaia porta a terme diferents iniciatives per oferir un tractament integral al malalt oncològic, que té com a missió fer un nou hospital de dia d’oncologia i hematologia. Enguany Althaia i l'empresa Control han creat aquesta campanya solidària per aconseguir finançament, i nosaltres, des de l’institut Guillem Catà hem decidit posar-hi el nostre granet de sorra.

El muntatge de la parada ha estat la cirereta del pastís, ja que prèviament havíem iniciat la col·laboració amb una activitat de venda dels productes de la campanya. L'activitat va començar amb la redacció d'una carta per engrescar la resta d'alumnat a col·laborar-hi, la creació de l'argumentari de vendes i la presentació de la campanya als companys de primer. Val a dir que estem contents amb la recaptació global obtinguda. 

Abde Kadri i Kadri
Alumne de segon d'Activitats comercials

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e