Coneixem a fons les cooperatives

Xerrada de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, impulsor de projectes emprenedors d'economia social i iniciatives empresarials en format cooperatiu.

 

 

L’alumnat del CFGS Gestió de vendes i espais comercials van assistir a una xerrada sobre cooperatives, realitzada per Nil Saladich de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

 

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central és un nou espai de trobada i coordinació que neix amb l’aposta clara d’impulsar l’economia social i cooperativa en aquest territori. Aquest és un dels 10 ateneus cooperatius que es van crear a Catalunya al final de desembre passat, en el marc del programa Aracoop a partir d’una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

 

La xerrada tenia com a objectiu introduir els alumnes d'aquest cicle en el món de les cooperatives, i també donar-los exemples de projectes emprenedors i iniciatives empresarials nascudes en format cooperatiu. Aquesta xerrada va ser interactiva i va tenir bona participació de l'alumnat del cicle.

 

Toni Torné.

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e