Atenció al client a la fira de l'estudiant

L'alumne Abde Kadri, de segon d'Activitats comercials, va realitzar una activitat fora de l'aula per a assessorar els futurs estudiants de formació professional de la comarca.

 

La setmana del 9 al 12 d'abril es va celebrar al Palau Firal de Manresa la 26a edició de la fira de l'estudiant. Aquest cop no hi vaig anar de visita per demanar informació als diferents estands, sinó en representació de la formació professional del meu institut, el Guillem Catà. Aquesta activitat fora de l'aula, emmarcada en el Mòdul dual d'Activitats comercials en el centre educatiu, va començar el divendres anterior quan vaig estar ajudant a muntar la parada amb una professora i la cap d'estudis de la fp per tal que estigués tot a punt per a una setmana intensa de fira d'estudiant.

El dijous 12 d'abril vaig realitzar l'activitat fora de l'aula com orientador a l'estand de l'institut de la fira de l'estudiant. La meva tasca va ser atendre  i motivar els futurs estudiants de formació professional que venien a demanar informació i assessorament. Al llarg del matí, com hi havia gran afluència de visitants, vaig estar acompanyat pel professorat del cicle. Vaig compartir l'estand amb L'Esther Escobar, l'Àngels Masats i el Toni Galera que em van donar suport en tot moment.

Ha estat una bona experiència. He estat fent una activitat d'assessorament i alhora jo tambè he pogut visitar diferents estands per tenir informació de cara a completar la meva formació amb un cicle de grau superior. Estic content perquè he pogut posar en pràctica coneixements previs adquirits, i sobretot, perquè les professores han confiat en mi i no les he decebut... m'han posat molt bona nota en la valoració de l'activitat :-)

 

Abde Kadri i Kadri
Alumne de segon curs

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e