Projecte de màrqueting per al BAXI MANRESA

L'alumnat de Polítiques de Màrqueting farà un treball per a Bàsquet Manresa SAE, l’empresa que gestiona l’equip de bàsquet del BAXI Manresa i el pavelló del Nou Congost.

 

Aquest projecte és l’eix central sobre el que pivota l'assignatura al llarg de tot el curs acadèmic, ja que l’alumnat de 2n curs del CFGS de Gestió de vendes i espais comercials hi va aplicant la teoria del Màrqueting en base a una metodologia concreta que es treballa a l’aula.

Durant el seu treball, l’alumnat haurà de fer l’anàlisi de l’empresa i el seu entorn i deduir les estratègies de màrqueting que han de permetre aconseguir els objectius fixats prèviament. A partir dels resultats de l’anàlisi i d’acord amb aquestes estratègies, haurà de deduir i concretar les accions de màrqueting més adients, dirigides a un públic objectiu concret.

I tot això es fa en format de treball en equip, en el que els diversos equips constituïts a l’aula funcionaran com a una consultoria de màrqueting i faran les seves propostes de resolució del cas, amb la qual cosa s’oferiran diverses possibilitats a l’empresa, deduïdes i argumentades convenientment.

El gerent de Basquet Manresa SAE, Carles Sixto, va presentar a l’alumnat l’empresa, els seus valors i el seu funcionament, i va explicar les línies generals del màrqueting que actualment estan portant a terme, detallant les diferents formes d’aconseguir ingressos a l’empresa, i comentant les diferències més importants del BAXI Manresa respecte a d’altres equips de l’ACB, la primera lliga espanyola de bàsquet. També va indicar quins són els principals objectius que es planteja l’empresa per al proper exercici econòmic, que l’alumnat haurà de tenir presents a l’hora de fer les propostes de màrqueting per a Bàsquet Manresa.

 

Joan Soler
Professor de Polítiques de Màrqueting
Novembre del 2018Seguiment tutorsQuadern alumnatAula virtual


 


 Institut Guillem Catà


          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e