Classe magistral amb la Mònica Escalé

Ens visita la Mònica Escalé, agent immobiliària de l'empresa Instal·la't de Manresa, per apropar-nos la realitat del seu dia a dia en la venda d'immobles.

 

El passat dia 11 de febrer, l'alumnat de 2n de Grau Mitjà va poder gaudir de la xerrada d'una professional amb 24 d'anys d'experiència en el sector immobiliari, la Mònica Escalé.

D'una forma molt dinàmica ens va explicar diferents aspectes del dia a dia de la seva professió, com la captació de clients, el pla de màrqueting i la fidelització del client entre d'altres.

Així mateix, va transmetre als alumnes la importància de l’esforç i la creativitat, especialment en temps de crisi econòmica, de quina manera les empreses han d’adaptar-se als canvis i a les necessitats del seu entorn.

Amb la Mònica, els alumnes van poder comprovar que els coneixements teòrics que han adquirit dins del mòdul de venda tècnica són directament aplicables a la vida real, una manera d'experimentar a l’aula la realitat a través de l’experiència d’una gran professional.

Esther Escobar Jiménez
Professora de Venda Tècnica
Febrer del 2019

 

 

 Seguiment tutorsQuadern alumnatAula virtual


 


 Institut Guillem Catà


          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e