Muntatge d'aparador en un establiment real

Aquest any va sorgir la possibilitat que els alumnes del CFGM d’Activitats comercials poguessin realitzar una activitat de dinamització del punt de venda fora del nostre taller.

En David Pujol, propietari de la Clínica veterinària de Santpedor, ens va obrir les portes del seu establiment per a poder treballar en un projecte d’aparadorisme real.

El primer que vam fer tots és visitar l’establiment per conèixer-lo i analitzar-ne diferents aspectes. Vam ser molt amablement atesos per l’Alba, la seva ajudant, i vam poder prendre mides de l’aparador, un espai ampli i ple de possibilitats. Així començava un veritable repte per l’alumnat, que, molt motivat, volia participar en aquest projecte.

Un cop al taller, vam dividir-nos en petits grups per tal de treballar les diferents propostes. Abans de presentar-les definitivament al nostre client, en David Pujol, les vam presentar com una activitat avaluable d’atenció el client. Algunes de les idees eren força atractives i, en presentar-ne els esbossos, el client en va escollir dues. 

Com que els alumnes estaven tan engrescats, vam decidir no descartar cap de les idees i, en canvi, treballar paral•lelament les dues propostes. Així, bona part dels alumnes han pogut col•laborar en la realització dels diferents elements i materials dels dos aparadors que hem preparat. Finalment, el passat dia 18 de maig, l’Anna Alert, la Cristina David, el Marcel Gimeno i l’Albert Sagués van muntar l’aparador que ells mateixos havien creat a l’institut.

A la foto podreu veure l’equip de treball sencer, amb el Nico Gutiérrez i l’Imad Hannou, que van venir de fotògrafs. A l’Alba i al David, els va agradar el resultat final de la nostra feina. Esperem que us hi fixeu si aneu per Santpedor!  L’altre projecte que hem preparat us el mostrarem el curs vinent.

 El leitmotiv de l’aparador és “de camí a la veterinària”. Ja que volien transmetre la gran varietat d’animals que es poden tractar a la clínica veterinària (venent el servei) incloent-hi també alguns productes de la botiga. Aquests animals segueixen un caminet per anar fins a la clínica, representada per una paret a la part dreta de la composició de l’aparador. La part central de l’aparador l’ocupa un estanc de peixos que ha estat molt treballat al taller de comerç, i la part esquerra, un arbre que hem elaborat reciclant fustes. 

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e