Trobada d'alumnes duals de Bon Preu

Trenta-tres alumnes que fan els cicles formatius de grau mitjà i superior de Comerç en 11 instituts de Catalunya estan fent pràctiques en algun establiment del grup Bon Preu.

 Dimarts passat, l’Ana, el Cristhian i el Marcel, alumnes de CFGM de Comerç al Guillem Catà van assistir a una jornada formativa que l’empresa va organitzar al seu centre de formació dels Hostalets de Balenyà que va consistir en dinàmiques de grup per treball les competències d’atenció al client i treball en equips d’alt rendiment. Ho van fer acompanyats dels seus professors, que també van participar en activitats relacionades amb la logística i el màrqueting.

L’empresa ha posat per col·laborar en l’FP Dual perquè sovint els costa trobar professionals per a llocs de responsabilitat. Un cop acabada la formació de graus els alumnes poden optar, prèvia selecció interna del centre, a uns plans de carrera d’entre 6 i 18 mesos, en què van passant per a totes les seccions a més de conèixer tots els processos propis de l’empresa.