L'aparadorisme uneix el cicle de comerç i el d'estètica

L'alumnat de comerç i el d'estètica comparteixen el taller de comerç per a realitzar una activitat conjunta d'aparadorisme.

 

 

Aquest darrer trimestre el taller de comerç ha estat més ple d'alumnes que mai. Per primera vegada hem convidat companys d'un altre cicle per compartir coneixements i experiències. L'alumnat del crèdit d'aparadorisme i publicitat al lloc de venda (comerç) i els de promoció i venda de productes i serveis en l'àmbit de l'estètica (estètica) han unit esforços per dissenyar i muntar aparadors de petit format.

La col·laboració es va iniciar el dia 11 de març amb la benvinguda, presentacions i la visita a l'espai del taller on s'havien de muntar els aparadors. L'alumnat de comerç va fer unes breus exposicions orals sobre conceptes bàscis d'aparadorsime. La jornada va acabar amb el primer contacte entre els grups de treball (mixtes: dos cicles) per decidir quin seria el producte escollit per exhibir, sempre dins l'àmbit de l'estètica.

La setmana següent ens vem tornar a reunir per començar a treballar de valent: analitzar el producte, posada en comú d'idees, decidir eines i materials necessaris, elaborar esbossos, etc. Finalment, la segona setmana d'abril, un total de catorze grups van fer el muntatge del seu aparador. En general, satisfacció pels bons resultats i ganes de repetir-ho l'any vinent.

Activitat coordinada per Pilar Marmi (estètica personal i decorativa) i Àngels Masats (comerç).

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e