ASSISTÈNCIA A UNA JORNADA DE MÀRQUETING A BARCELONA

El dijous dia 30 de maig, l’alumnat del CFGS Gestió comercial i màrqueting que voluntàriament ho va voler, acompanyats per alguns professors del cicle, vam assistir al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona a la jornada “Hoy es Márketing”, organitzada per ESIC.   Alguns dels comentaris més destacats fets posteriorment per l’alumnat que hi va assistir són:

- Va quedar clar que el món del màrqueting digital (online) ha d’anar de la mà del màrqueting físic (offline), que no es poden treballar per separat. 

- També va quedar clar que el mòbil ha agafat tan protagonisme en els últims anys, que ha passat a ser el dispositiu per excel·lència del màrqueting online.

- Quant a presentacions orals, hi va haver molta varietat de formes de presentació, igual que diferents nivells d’interès segons el ponent.

- Els ponents van aportar força diversitat d’idees, tot i que hi va haver diversos ponents que deien el mateix però de diferent forma. En definitiva, una jornada de màrqueting força instructiva, que per a molts dels alumnes va ser la seva primera jornada massiva, ja que el Palau de Congressos estava gairebé ple.   A la foto podem veure els assistents a la sortida de l’acte.

 

Joan Soler Carballeira

Professor de Comerç i màrquetingSeguiment tutorsQuadern alumnatAula virtualNotícia premsa

 NaciódigitalonaBAGESInstitut Guillem Catà

 


 

25 dels 25 - 25 anys de l'institut


          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e