De l'aula a la botiga! (Setmana del comerç)

Durant les tardes de la Setmana del comerç, celebrada el mes de març, els protagonistes dels comerços de Santpedor han estat els alumnes de 1r de grau mitjà.

grup d'alumnes amb l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina
Durant les tardes de la Setmana del Comerç, celebrada el mes de març, els protagonistes dels comerços de Santpedor han estat els alumnes 1r curs del Cicle formatiu de grau mitjà d’Activitats comercials de l’Institut Guillem Catà de Manresa.

L’institut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santpedor, ha muntat una acció de dinamització per al comerç de la vila, en la que diversos establiments comercials han acollit un alumne/a,  col·laborant així,  en la formació dels futurs professionals del sector.

alumnes en els comerços

Durant la setmana, i a partir de la signatura d’un conveni, els alumnes del Catà han participat activament en les tasques pròpies del comerç, i posteriorment, a l’aula, han redactat un informe sobre seva estada. Aquest ha estat el seu primer contacte amb clients reals sota la supervisió i tutorització dels responsables dels comerços col·laboradors.

alumnes en els comerços

La proposta ha estat molt enriquidora per ambdues parts: l’alumnat s’ha engrescat amb l’activitat i ha posat en comú les diferents experiències viscudes en els establiments de diversos sectors, i els comerciants ho han valorat molt positivament, manifestant majoritàriament la seva voluntat de repetir l’experiència el proper curs.

alumnes en els comerços

Des de l’Institut agraïm la implicació dels establiments participants:  BonÀrea, Fartlek Esport, Forn de pa Selga, Grigol Tours, LaMarta regals, Perfumeria Eni, Queviures "Cala Rosina", Sabateria Mila, Supermercat Sebarroja SPAR i What’s up moda. 

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e