El dia a dia de la venda d'immobles

Mònica Escalé, agent comercial de la Immobiliària Instal·la't de Manresa, va transmetre amb entusiasme, als alumnes de segon, el seus 22 anys d'experiència en el sector.

El dia 9 de maig va venir a l'institut la Sra. Maria Escalé, agent comercial de la Immobiliària Instal·la't de Manresa, i va explicar els aspectes professionals de la seva feina als alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Activitats Comercials.

Aquesta activitat s'inscrivia dins la Unitat Formativa 2 del mòdul MP07 - Venda tècnica, que els alumnes cursen al llarg del 1er i 2on cursos del cicle. 

Va resultar molt interessant i aclaridor pels alumnes, ja que van poder entendre el contingut i funcionament d'aquest perfil professional amb un alt nivell de detall, fent-se capaços de totes les múltiples tasques que cal realitzar quan es treballa d'agent comercial al sector immobiliari, ja sigui enfocant-se a la captació de béns immobles per formar la pròpia cartera de productes, com a la recerca de potencials clients que es trobin en la necessitat o el desig d'adquirir qualsevol tipus de bé immoble.

Tot el decurs de la xerrada ens va resultar summament interessant i els alumnes van tenir l'ocasió de formular nombroses preguntes a la Maria i resoldre, així, els diversos dubtes que tenien respecte a aquest sector econòmic.

Aprofitem per agrair-li, de nou, a la Mònica, la seva amable col·laboració.

Carme Lasierra
Professora de venda tècnica

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e