El dia a dia de la venda d'immobles

  • Imprimeix

Mònica Escalé, agent comercial de la Immobiliària Instal·la't de Manresa, va transmetre amb entusiasme, als alumnes de segon, el seus 22 anys d'experiència en el sector.

El dia 9 de maig va venir a l'institut la Sra. Maria Escalé, agent comercial de la Immobiliària Instal·la't de Manresa, i va explicar els aspectes professionals de la seva feina als alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Activitats Comercials.

Aquesta activitat s'inscrivia dins la Unitat Formativa 2 del mòdul MP07 - Venda tècnica, que els alumnes cursen al llarg del 1er i 2on cursos del cicle. 

Va resultar molt interessant i aclaridor pels alumnes, ja que van poder entendre el contingut i funcionament d'aquest perfil professional amb un alt nivell de detall, fent-se capaços de totes les múltiples tasques que cal realitzar quan es treballa d'agent comercial al sector immobiliari, ja sigui enfocant-se a la captació de béns immobles per formar la pròpia cartera de productes, com a la recerca de potencials clients que es trobin en la necessitat o el desig d'adquirir qualsevol tipus de bé immoble.

Tot el decurs de la xerrada ens va resultar summament interessant i els alumnes van tenir l'ocasió de formular nombroses preguntes a la Maria i resoldre, així, els diversos dubtes que tenien respecte a aquest sector econòmic.

Aprofitem per agrair-li, de nou, a la Mònica, la seva amable col·laboració.

Carme Lasierra
Professora de venda tècnica