Visitem al majorista TEXBAGES

  • Imprimeix

L'alumne Albert Sagués, que està finalitzant la seva etapa de fp dual a l'empresa TEXBAGES, va dirigir la visita dels seus companys de primer a les instal·lacions de l'empesa.

El 16 de maig els alumnes de 1er del CFGM d’Activitats Comercials vam visitar l’empresa majorista de productes tèxtils i complements Texbages situada al polígon industrial de Sant Fruitós del Bages. Aquesta empresa compta amb una àmplia i contrastada experiència en la distribució de productes de roba i complements ja que compta amb un assortiment de més de 20.000 productes o referències. Els seus clients, botiguers que venen al detall, poden triar entre l’ampli ventall de productes des de roba infantil, interior, de bany, bosses, etc..., en un espai de venda d’uns 1.000m2 aproximadament.

Els responsables de l’empresa ens van acollir molt amablement a les seves instal·lacions i l’alumne Albert Sagués, del nostre centre, que fa la formació dual allí, ens informà de la seva tasca a l’empresa i de com s’organitzen les entrades i expedicions de productes a l’empresa entre aquest ventall de referències diferents. També ens comentà, entre moltes altres coses, que bona part de les comandes o vendes procedeix de la venda online.

Toni Tomàs
Professor d'emmagatzematge