Visita a l'empresa FRIMAN

Visitem FRIMAN, empresa amb una llarga tradició en el nostre territori, especialista en la distribució de producte congelat, peix i marisc fresc per a la restauració. 

 

Els alumnes de 1er curs de CFGM d’Activitats Comercials han visitat el 16 de maig l’empresa FRIMAN de distribució de productes alimentaris. L’empresa, situada al polígon industrial de Sant Fruitós del Bages, compta amb una ampli magatzem des d’on distribueix els seus productes arreu de Catalunya principalment, encara que també en distribueix en menor mesura pel principat d’Andorra i la franja.

L’empresa amb una plantilla de 127 empleats, una flota de camions important i al voltant de 20 comercials distribueix els productes entre les empreses del sector hoteler, restauració i cafeteries principalment. Fundada l’any 1969 té una dilatada experiència en el món de la distribució alimentària.

Entre el seu assortiment destaquen els productes congelats i el peix fresc, encara que les carns , els productes secs i begudes també en formen part. L’objectiu de la visita era comprovar “in situ” com duu a terme la recepció, emmagatzematge i posterior expedició de mercaderies per abastir la demanda i com organitza la xarxa de distribució pel territori.

Durant el recorregut per les instal·lacions de l’empresa els responsables ens proporcionaren armilles reflectants i carpetes per prendre notes, responent les preguntes dels alumnes i explicant amb molt interès el dia a dia en la seva activitat.

Destacar que Friman també realitza serveis logístics d’emmagatzematge per altres empreses, i que té una secció de venda al detall de tot tipus de productes frescos, congelats i preparats sota la denominació de Productes frescos Garoina.

Toni Tomàs
Professor d'emmagatzematge

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e