Graduació de la FP Dual promoció 16-18

Els alumnes de grau mitjà d'Activitats Comercials han estat la primera promoció de l'Institut Guillem Catà en graduar-se en la modalitat de fp dual (dins la normativa LOE de dos cursos).

El dilluns 19 de juny, a Igualada, es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes als alumnes que aquest any han finalitzat els cicles DUAL a la Catalunya Central. La delegada de segon curs de grau mitjà, Anna Alert, va recollir els diplomes en representació dels seus companys de classe, que no van poder assistir-hi per incompatibilitats amb el seu horari laboral.

A la fotografia podem veure les representats del l'institut presents en l'acte: l'alumna recent graduada Anna Alert, la tutora de grup Àngels Masats, la directora Marta Codina i la cap d'estuids Ceci Duarri.

 

El lliurament dels diplomes va anar a càrrec de Marc Castells, Alcalde d’Igualada, Antoni Massegú, Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, i Juan Manuel Linares, Director de l’INS Milà i Fontanals (d'esquerra a dreta a la fotografia).

La delegada Anna Alert va assistir a l'acte oficial de graduació de la fp dual en representació dels alumnes de GM d'Activitats Comercials del nostre institut.

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e