Col·laborem amb la Marató de TV3

  • Imprimeix

La nostra família professional de Comerç i Màrqueting ha volgut posar el seu granet de sorra en la iniciativa solidària de la Marató de TV3 organitzant un sorteig per a recaptar fons.

Diferents famílies professionals de FP hem col·laborat en la iniciativa solidària de la Marató de TV3 per recaptar fons que es dedicaran a la investigació contra el càncer.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties.

El passat mes de novembre, els alumnes de dual al centre, van organitzar una activitat per a la recaptació de diners per a la fundació de “La Marató”. Es tractava de vendre uns butlletins de números que els venien els diferents alumnes de 1r i 2n del cicle formatiu de grau mig de Comerç i Màrqueting, on es sortejaven 5 premis diferents per a 5 guanyadors.

Els 5 premis diferents eren: Per al 4t i 5è premi, eren dues caixes de fusta decorades amb damarroques. (350g cada caixa) Per al 3r premi: una safata assortida de nadal (1.100g) Per al 2n premi: estoig d’assortit de nadal estrella (2.100g) Àlex Esteban 10/01/2019 Per al 1r premi: una dessuadora del “Baxi” Manresa.

La Marató és una gala solidària i es dedica a la recaptació de fons per fer una recerca sobre un tipus de malaltia i cada any es una diferent. El mes de Novembre, els alumnes de Cicle Formatiu Grau Mitjà de Comerç i Màrqueting van fer una activitat solidaria, on els hi donaven unes butlletes que son uns números per un sorteig en el que et poden tocar 5 regals diferents i el preu de la butlleta es la recaptació per la marató. Les butlletes tenien un preu de 1€. El objectiu principal era que la gent participes al sorteig i poder fer el donatiu.