Sessió informativa dels alumnes de 2n als de 1r

Aprofitant la seva experiència en el mòdul de FCT (Formació en Centres de Treball) els alumnes de segon van realitzar una sessió d'orientació als seus companys de primer.

Una de les matèries que cal cursar en un cicle formatiu és la FCT (Formació en el centre de treball), o pràctiques en l’empresa.

En el CFGS Gestió de vendes i espais comercials, les àrees de treball o departaments on l’alumnat fa pràctiques són molt diverses: màrqueting, màrqueting electrònic, comerç electrònic, departament de compres, departament de vendes, departament comercial, departament de logística, gestió del magatzem, servei i atenció al client, etc.I les empreses on poden fer les seves pràctiques també són molt variades: empreses de màrqueting on-line, empreses comercialitzadores de productes, empreses de serveis, empreses industrials, entitats, etc.

Amb tantes possibilitats, les pràctiques sovint són molt diferents d’un alumne a l’altre, i per això és molt convenient fer una bona orientació a l’alumnat,prèvia a l’inici de la seva FCT.

Amb aquesta finalitat hem muntat una sessió d’orientació el 25 de gener en la que, després d’una breu explicació per part del professorat sobre què és i com funcionen les pràctiques a l’empresa,uns quants alumnes de 2n del CFGS Gestió de vendes i espais comercials, que fan la FCT en departaments molt diversos, han exposat a l’alumnat de 1r curs la seva experiència a l’empresa al llarg deles seves pràctiques.

Durant prop de les dues hores que ha durat l’acte, l’alumnat que hi ha intervingut ha fet una presentació de la seva empresa,  ha explicat quines tasques fa i en quines ja n’és el responsable, i finalment ha exposat la seva experiència global i la seva percepció sobre les pràctiques.

Els seus companys de 1r els han plantejat els dubtes que tenien i els han demanat, sobretot, respecte a les possibilitats de ser contractats laboralment un cop finalitzin les pràctiques. Seguiment tutorsQuadern alumnatAula virtualNotícia premsa

 NaciódigitalonaBAGESInstitut Guillem Catà

 


 

25 dels 25 - 25 anys de l'institut


          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e