Recerca de feina 2.0 amb LinkedIn

Miguel A. Gómez Caballero, certificat LinkedIn en solucions de venda, va venir al nostre institut per explicar-nos com aprofitar LinkedIn per a la recerca de feina. 


El passat dimecres 10 de maig, dins el mòdul de Màrqueting digital, els alumnes de primer i segon de grau superior van poder gaudir de l'experiència d'un expert en el sector: Miguel A. Gómez Caballero, de la consultora Execus (partner oficial de LinkedIn a Espanya). https://www.linkedin.com/in/mgocaballero


Com a expert en venda B2B i Social Selling, ens va mostrar la importància de la la xarxa social LinkedIna l’hora de fer recerca de feina.

Vam descobrir la importància de crear una marca personal pròpia i ens va aconsellar quines són les millor estratègies per fer-ho. També vam aprendre nous conceptes com ara Personal Branding, Networking, InboundMarketing, Content Marketing, etc.

Aprofitem per agrair al Miguel Àngel la seva col.laboració amb el nostre Departament de comerç i màrqueting i assegurar-li que estarem pendents de les seves interessants publicacions a LinkedIn i dels diferents seminaris que organitza.

Àngels Masats i Viladoms

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e